ck1hcp2q00ffq0pmlekkos7ww offroadp2930vehicle modification max

OFFROAD RIJTIPS: WEET WANNEER U UW VOERTUIG AAN MOET PASSEN

Ga eerst eens offroad rijden voordat u beslist om drastische aanpassingen te doen aan uw voertuig. Alleen dan zult u echt begrijpen welke aanpassingen nodig zijn. Een voertuig voor het rijden over rotsachtige ondergrond heeft niet dezelfde uitrusting nodig als een voertuig dat puur voor lange tochten is bedoeld. En praat altijd voordat u iets koopt met ervaren rijders, of bezoek één van de vele internetforums om te lezen wat anderen doen in de sport.

 

 

DAKREK
Biedt extra opslagruimte voor gereedschappen en uitrusting die nodig zijn voor veel soorten offroad avonturen.

 

 

ACHTERLICHTEN
Ontworpen om de uitdagingen van offroad aan te gaan en voor het bieden van goed licht voor veilig achteruitrijden.

 

 

OFFROAD BANDEN
De grootste winst die u uw voertuig kunt geven, zijn betere banden. Iedere band is ontwikkeld voor een bepaald soort terrein , koop dus het type band dat aan uw behoeften voldoet. Grotere banden kunnen zelfs uw voertuig helpen bij het overkomen van obstakels en vergroten het lastbereik van uw voertuig.

offroadguide p29 30

VERGRENDELBAAR DIFFERENTIEEL
Als een vergrendeling is ingeschakeld, wordt elk wiel gelijkmatig aangedreven ongeacht de grip van het wiel

offroadguide p29 30 2

BESCHERMINGSSTANG
Beschermt de deurdrempels en het chassis van uw voertuig bij het overwinnen van grote obstakels zoals stenen of boomstammen. Ze zijn vastgemaakt aan het chassis van het voertuig.

VOORLICHTEN
Verbeterde zichtbaarheid offroad gedurende de nacht of bij slecht weer. Kan ook gebruikt worden om kampeerplekken te verlichten voor mensen die lange tochten maken. 

LIER 
Wikkelt een sterke kabel om een ronddraaiende trommel om het object te trekken dat aan de kabel is bevestigd. Deze wordt doorgaans bevestigd op de voorste bumper en wordt aangedreven door de accu.

AFTER-MARKET BUMPER
Sterker en duurzamer dan een originele bumper. Ontworpen om herhaalde aanslagen door stenen, boomstammen en andere obstakels offroad te weerstaan. 

VERHOGINGSSET
Verhoogt de ophanging van het voertuig  zodat u banden kunt gebruiken met een grotere diameter. Biedt meer speling tot de grond om de capaciteit van uw voertuig te vergroten om zo obstakels te overwinnen. 

De browser die u gebruikt, wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website