BFGOODRICH
G-GRIP ALL SEASON2 SUV
 • On-road banden
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Modder en Sneeuw

  Modder en Sneeuw

 • Alle banden

  Alle banden

2 maten beschikbaar

BFGOODRICH G-GRIP ALL SEASON2 SUV

 • On-road banden

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Modder en Sneeuw

  Modder en Sneeuw

 • Alle banden

  Alle banden

Sensaties in elk seizoen, inclusief stijl.

BFGoodrich g-Grip All-Season 2 SUV band levert uitstekende remprestaties[1] op nat wegdek, grip op droog wegdek[3], is gecertificeerd voor het rijden in de winter[4] en levert goede prestaties in alle weersomstandigheden.

• BFGoodrich all-season SUV band
• Uitstekende remprestaties op nat wegdek[1]
• Efficiënt waterafvoer zorgt voor minder risico op aquaplaning[2]
• Verbeterde grip zorgt voor kortere remafstanden op droge wegen[3]
• Gecertificeerd voor het rijden over sneeuw (3PMSF)[4]

Uitstekende remprestaties op droog wegdek[1].

De BFGoodrich g-Grip All-Season 2 band beschikt over een V-vormig richtinggebonden loopvlakpatroon en brede dwarsgroeven, die het afvoeren van water mogelijk maken voor goede weerstand tegen aquaplaning. Met een band die geweldige remprestaties biedt[1], kunt u het hele jaar door vol vertrouwen naar het werk of in de weekenden rijden onder natte weersomstandigheden.

Verbeterde grip op droge wegen[3].

Voor nóg meer grip op droge wegen levert de BFGoodrich g-Grip All-Season 2 band kortere remafstanden onder droge weersomstandigheden vergeleken met banden van de vorige generatie[3]. Dankzij scharnieren die het contactoppervlak vergroten tussen de all season band en de weg, wordt de remafstand verkort tot 3,5 meter onder  droge weersomstandigheden. All season prestaties zonder concessies te doen aan controle.

Gecertificeerd voor het rijden in winterse omstandigheden (3PMSF)[4].

De BFGoodrich g-Grip All-Season 2 winterband beschikt over 3PMSF-certificering voor het rijden onder winterse weersomstandigheden en levert het hele jaar door de prestaties van een all weather band[4]. Ervaar controle in de winter zonder banden te hoeven verwisselen, met krachtige tractie op sneeuw en goede prestaties op ijs. De 3PMSF-markering garandeert goed optrekken en remmen op besneeuwde wegen en geven u en uw passagiers veel vertrouwen, ongeacht de weersomstandigheden.

BFGOODRICH G-GRIP ALL SEASON2 SUV Beoordelingen
Heeft u zelf deze band gereden ?
Schrijf een review

2 afmetingen beschikbaar voor BFGOODRICH G-GRIP ALL SEASON2 SUV

Fits your vehicle

BFGOODRICH G-GRIP ALL SEASON2 SUV 205/70R16 97H

Bandenlabel

Brandstof efficientie

C

Wet grip klasse

B

Afrolgeluid exterieur

69 dB

Breedte

205

Hoogte

70

Diameter

16

Belastingsindex

97

Snelheidssymbool

H

Specificatie

3PMSF

WETTELIJKE VERMELDINGEN

(1) - nat remmen - BFGoodrich g-Grip All Season 2 wordt gewaardeerd met een ‘B’ op de Europese classificatieschaal Nat Remmen.

(2) - minder risico op aquaplaning - Weerstand tegen aquaplaning groter met 8% rechtdoor en 4% in bochten vergeleken met vorige reeks BFGoodrich® g-Grip All Season met afmetingen 205/55 16 91H. Michelin Group intern onderzoek uitgevoerd in december 2014 in het Ladoux Technology Center.

(3) - droog remmen - Remafstand verkort met 9% vergeleken met vorige BFGoodrich® g-Grip All Season band met afmetingen 205/55 16 91H. Michelin Group intern onderzoek uitgevoerd op 26 januari 2005 op het Fontange-circuit.

(4) - Modder en sneeuw-certificatie - BFGoodrich g-Grip All Season 2 is gecertificeerd met 3 Peak Mountain Snow Flake (3PMSF) en Modder en Sneeuw.

De browser die u gebruikt, wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website